Perceel: Uvala Luka Rogoznica

Uniek perceel/bouwgrond van 6.000 m² te koop voor het realiseren van uw droomwoning in Kroatië.

Alles voor u geregeld

Bent u op zoek naar bouwgrond in Kroatië, dan bent u bij Croatia Properties aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring helpen wij u op alle vlakken. Van het selecteren van de juiste lokatie tot en met de aanvraag van de vergunningen en het realiseren van uw bouwproject.

Goede investering

Bouwgrond in Kroatië kopen is momenteel een interessante en goede investering of belegging. Het is een hele fijne locatie om zelf te wonen of  om een perceel zelf te ontwikkelen.

Volledige ontzorging

Ons team staat altijd voor u paraat. Bijvoorbeeld bij het aanvragen van een bouwvergunning, het ontwerpen van uw droomproject, technische, juridische en fiscale vragen etc.

Bouwen

Croatia Properties beschikt over een aantal lokale betrouwbare bouwbedrijven, die conform afspraken opleveren. De bouwbegeleiding is bij ons in goede en veilige handen.

Perceel beschrijving

Uniek perceel bouwgrond van 6.000 m² voor het realiseren van uw droomwoning of verhuurproject in Kroatië.

Adembenemend uitzicht op zee en de kleine baai van Uvala Luka. Ruim perceel, goede infrastructuur, makkelijk bereikbaar dichtbij de zeer bekende jachthaven Frapa.

Rustige en zeer groene omgeving. Slechts 35 min van de luchthaven Split.

Prijs € 295,- per m²

Impressie

Onderstaand ziet u een korte impressie van het perceel en omgeving. Aarzelt u niet om meer informatie te vragen, of maak een persoonlijke afspraak op ons kantoor in Nederland of Kroatië