Perceel: Seget Donji 10.000

Uniek perceel/bouwgrond van 10.000 m² te koop voor het realiseren van uw droomwoning in Kroatie. Prijs € 295,- per m².

Alles voor u geregeld

Bent u op zoek naar bouwgrond in Kroatië, dan bent u bij Croatia Properties aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring helpen wij u op alle vlakken. Van het selecteren van de juiste lokatie tot en met de aanvraag van de vergunningen en het realiseren van uw bouwproject.

Goede investering

Bouwgrond in Kroatië kopen is momenteel een interessante en goede investering of belegging. Het is een hele fijne locatie om zelf te wonen of  om een perceel zelf te ontwikkelen.

Volledige ontzorging

Ons team staat altijd voor u paraat. Bijvoorbeeld bij het aanvragen van een bouwvergunning, het ontwerpen van uw droomproject, technische, juridische en fiscale vragen etc.

Bouwen

Croatia Properties beschikt over een aantal lokale betrouwbare bouwbedrijven, die conform afspraken opleveren. De bouwbegeleiding is bij ons in goede en veilige handen.

Perceel beschrijving

Perceel grond van 10.000m² met een adembenemend uitzicht op en uitzicht de zeer bekende Blue Lagoon. Volledig zeezicht, 10 minuten rijafstand van de luchthaven Split. Zeer goede infra structuur en makkelijk bereikbaar, inrit aan provinciale weg.

Prijs € 295,- per m².

Impressie

Onderstaand ziet u een korte impressie van het perceel en omgeving. Aarzelt u niet om meer informatie te vragen, of maak een persoonlijke afspraak op ons kantoor in Nederland of Kroatië